Magia sarbatorilor de iarna intr-un Album sclipitor!

Imagini sclipitoare pentru fundalul albumului de iarna!
Fie ca vrei sa creezi o Fotocarte la tema Anul Nou, Craciun, sau vacanta de iarna, iti doresti sa fie cat mai interesanta si colorata, sa emane caldura si lumina! Pentru aceasta, noi iti venim in ajutor cu o selectie de fundaluri la tema sarbatorilor de iarna!

 

Sursa: http://wallpaperswide.com/

Aceste imagini iti aduc aminte de minunatele sarbatori de iarna…  Zapada ce scirtie, gerul care-ti rumeneste nasul si obrajii, Mos Craciun cu sacul plin , bradul pe care-l impodobeai impreuna cu parintii, cadouri dorite, bataia cu bulgari, saniuta din copilarie pe care urca-i si era atit de bine cind aluneca, mirosul bucatelor pregatite de mama, aroma de portocale, colinde si uraturi pe inserat, vacanta… toate clipele minunate pastrate in pozele din copilarie, pune-le acum intr-o Fotocarte cu fundaluri de iarna.
Daca ai un pici voinic sau o printesa firava, atunci aduna pozele intr-un album si ofera-le bunicilor drept cadou de Craciun!

Aduna momentele preferate si pune-le intr-o carte cu poze, imagini si mesaje , pe care o vei face cadou de sarbatori celor apropiati inimii tale!

Cu dragoste ,
Echipa MyPhotoBook.md

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s